söndag.

Vilket konstigt väder, har legat på stranden och solat i 30 graders värme fram till 3-4 på eftermiddagen och nu helt plötsligt så oskar och regnar det för fullt.. Knas!
Men fan så skönt det va i vattnet iaf, helt sjukt, badade säkert sex gånger och jag som är en sån badkruka annars, haha.
Nu ska jag vänta på att all blixt och dunder ska sluta så jag kan slå på tv:en igen, Robban är nämligen rädd att blixten ska slå ner i den..
Men ha en skön kväll!

Kram / Anna

bikinipanik!

Prova min bikini tidigare idag och la märke till att jag måste köpa en ny, underdelen är nämligen för stor.. Och jag som ska till stranden imorgon vid 11 tiden, hur ska detta gå?
Synd att min favoritbikini bara finns i L, nelly.se


fredag.

Oh my god va varmt det är ute nu, men ska inte klaga, hehe.. Har varit tre hektiska dagar, allt har varit kaos men nu känns det som att det börjar gå mot det bättre, skönt!
Sitter för tillfället hemma hos morsan, försöker få tag på Angelica M men går inte så himla bra så funderar på att ringa Angelika Z istället, för nått måste jag ju göra, kan inte sitter inne heller.
Men ha en trevlig kväll så hörs vi.

Kram / Anna

torsdag.


Igår blev det inte mycke skrivet, men ska försöka bättra mig.. Har ni sovit gott inatt då? Det har iaf jag gjort för en gångs skull, synd att man måste drömma massa hemska drömmar bara.
Öhm, idag blir det storstädning när Robban har vaknat till liv, sen ska jag ta en promenad in till stan, har lite saker att fixa... Sen kan jag slöa resten av dagen.

Men have a nice day!

Kram / Anna

tisdag.

Shit är heeelt slut.. Vilken jäkla dag, kan inte ens gå på stan en sväng men min pojkvän utan att nån idiot (ovän till Robban) ska komma och stödda sig.. Så extremt omoget, man blir helt matt!
Nu sitter jag iaf hemma i soffan och myser med Minz, har sökt lite mer jobb också så får hoppas på ett JA från nån av dom, hade varit kul.
Nej, ska ta och städa upp lite innan läggdax, godnatt!

Kram / Anna


stan.

Klarstädat och spegeln är fixad, skönt..
Vi va ju in på djuraffären som sagt och det blev en kattleksak som ser ut som ett fiskesöp med en liten mus längst ut. Sen ska vi spara ihop lite stålar till en ny kattmöbel, visst va den fin?
Sen hann vi in på bibloteket, Robban lånade några kattböcker och jag lånade "född fri, självkänsla och självförtroende" så vi får se om det blir nån förbättring, hehe.. Nu ska jag laga lite mat så mamma slutar att gnälla.

Kram / Anna


måndag.

Godmorgon, sovit gott? Det har inte jag, Minz och Pike har drygat sig heeela natten så jag är sjukt trött men måste upp ändå, jag och Robban ska nämligen åka till stan snart och kika in på djuraffären, sen till Arbetsförmedlingen (som suger by the way) innan dom stänger.
Sen klockan fem nångång kommer mamma och storasyster med en spegel som mamma har köpt till mig i present, plus att dom ska kolla in våran nya bäbis såklart. Så ska försöka hinna hem i tid så jag kan städa upp lite här hemma..
Nu ska jag tvinga upp Robban ur badet och springa ner till bussen, have a nice day.

Kram / Anna


dagens bild.


Jag ska börja med Dagens bild och här har ni
söndagens bild, jag gillar den här på nått sätt..

snacka om att...

...Minz är busig just nu, han ligger och rullar runt i soffan och i ena stunden ska han bita mig och i andra stunden ska han göra rent mig, så himla go..
Och Robban är hos en kompis så jag sitter hemma själv och kollar på Stilpoliserna, rätt skönt faktiskt, synd bara att det inte fanns nått roligare att kolla på. Men jag får väl slå på Playa del sol eller nått, den serien borde ni se, riktigt rolig..
Ha en trevlig kväll.

Kram / Anna


asos.com

Har hittat några fina linnen/klänningar från asos.com.




söndag.

Shit va trött jag är, Minz har lekt nästan hela natten så idag blir det att ta det lugnt här hemma, kanske sova lite till eller nått(?), för det är ju ändå söndag.. Eller om jag ska försöka få Robban med ut på en liten promenad, haha.. wish me luck!

Kram / Anna


bäbisarna.

Här är båda våra bäbisar.

Pike, 1 år..                                      Minz, 10 veckor.


Jag och Robban sitter och kollar på nått skräp på tv, Minz ligger mellan oss och sover och Pike är ute och röjer runt.

Vad har hänt annars idag då förutom katthämtning? Har städat, gud så skönt det kändes när allt va klart, går inte ens att beskriva.. Sen så har jag.. öhm.. inte gjort så mycke mer. Fler sysslor imorgon kanske?
Ska iaf sova nu, godnatt.

Kram / Anna



tillökning i familjen.

Idag har jag och Robban hämtat våran lilla kattunge, som JAG ska få döpa helt själv.
Så nu har vi en stor Pike och en liten Mitz.
Visst är han söt?











Mitz.


lördag.

Jadu, vad händer idag tro? Är dåligt väder ute iaf så blir nog att vara inne, kanske städa eller nått.. (det skulle behövas)
Hoppas ni får en trevlig dag, hörs senare.
Kram / Anna

fredag.

Nu har jag äntligen kommit hem, jag och Robban har varit hos hans pappa heeela dagen och inte gjort nånting.
Men har iaf hunnit göra lite vettiga saker idag, eller rättare sagt imorse, sökte lite jobb och ska söka några till nu..
Aja, jag hoppas ni får en trevligare kväll iaf.

Kram / Anna



godmorgon.

Godmorgon allesammans, have a nice day!
Kram / Anna

söt.

Fick ett fint "Jag älskar dig" sms av Robban nyss, och det är alltid lika kul.. Han sitter på bussen hem nu, så han kommer nog innanför dörren vilken sekund som helst..
Tänkte iaf att jag skulle hoppa in i duschen nu och sen mysa mig ner i soffan med killen. Ni får ha en trevlig kväll, godnatt!
Kram / Anna

armband.

Sitter hemma hos mamma nu och dricker lite kaffe, mamma jobbar så är bara jag och lillasyster här.. och Robban är hos mammas grannen och spelar tv-spel, fattar inte hur dom orkar!

Kollar iaf runt på Cocoo.se och har hittat ett gäng fina armband;

             85,-                              165,-                              85,-
Och som ni ser så är jag rätt såld på rosa armband, visst är dom fina?
Speciellt den till vänster, vill ha!

Kram / Anna


flashback.













3-4 år sen.


Kolla
de nyss igenom mina bilder på datan och fick en skön liten flashback-känsla.
Fia, Bettan, Linda, jag och storasyster Erica. Fulla och dryga, haha..

torsdag.

Kom hem från läkaren för en stund sen, riktigt obehagligt, gillar verkligen inte att gå till läkaren men det gick bra, dom tog lite prover och ska höra av sig nästa vecka..

Vet inte vad som händer mer idag, kanske åker in till stan sen när Robban har hört av sig, vi får se. Annars ska jag nog bara ta det lugnt..

Have a nice day!
Kram / Anna






klänning.

Hitta en jättefin klänning på Laredoute.se, rea och allt.



rastlös.

Är så himla rastlös.. Sitter och småkollar på Pussycat Dolls, rätt trökigt program, men snart börjar Project Runway som är lite mer tilltalande. Och Robban har "svikit" mig och dragit hem till en kompis så jag får va rastlös för mig själv ikväll, hehe..

Kram / Anna

onsdag.

Lyckades ta mig upp hyfsat tidigt idag med tanke på att det blev sent igår, jag och Robban låg i sängen och spela tv-spel hela kvällen och ända in på natten. Och jag erkänner, Super Smash Bros va faktiskt kul.. Tyckte det såg så fjantigt ut först, hehe..

Aja, har iaf orkat tagit mig hem till mamma, vi ska ut och handla lite men väntar bara på att storasyster ska komma för hon ska också med.. Sen blir det nog att åka hem och städa lite OM vädret blir dåligt.

Have a nice day!
Kram / Anna

levererat.

Äntligen är mina kläder påväg, har varit riktigt otålig..
Kolla.. ↓

sommarstängt.

Tog bussen kl:11.00, SJÄLV, för Robban va såklart för trött för att ens röra på sig, och väl framme vid Vägledningscentrumet möter jag på en liten skylt med texten "Sommarstäng 15-25juli", så jäkla typiskt(!), missa med en dag..
Men men, svängde in på ICA och köpte två morotskakor och tog en långpromenad hem för att fika lite med min älskling istället.. Gott som bara den va det!

Nu ska jag nog försöka laga lite mat eller nått, see ya.
Kram / Anna

tisdag.

Idag blev det att gå upp tidigt(09.30), jag och Robban ska in till stan om en stund, ska hämta ansökningsblankett till en Webbdesignkurs som jag hade tänkt sökt. Sen blir det nog att käka frukost nånstans på stan och det är alltid trevligt.
Sen får vi se vart dagen för oss..

Have a nice day!
Kram / Anna

småshopping.

Efter vändan på stan med Fia igår kom jag hem med lite underkläder, det blev två rosa och ett par svarta och dom satt perfekt så både jag och Robban va nöjd med dom, hehe..

Kram / Anna

måndag.

Vakna för lite mer än en timme sen, jag och Robban har nämligen tvättstugan idag till kl:15.00, så nu sitter jag här och dricker mitt morgonkaffe(så himla gott) och väntar på att maskinerna ska bli klara. Sen blir det att ta bussen in till stan för att kolla runt en vända med Fia, eller om jag kanske tar en långpromenad in(?) vi får se.

Ska föna håret nu, have a nice day!
Kram / Anna

jag känner mig...

...helt galet shoppingsugen!
Och som tur är så hitta jag lite fina grejer från H&M som förhoppningsvis kommer till lilla mig den här veckan.. Jag längtar!



Kram / Anna

välkommen.

Välkommen till min blogg.

RSS 2.0